Цікава та корисна інформація

ТОП 7 улюблених книг дитинства

Мабуть не знайдеться у світі таких людей, котрі б не любили казки. Ті дорогоцінні моменти, коли береш улюбленого “Карлосона” чи “Мері Поппінс”, вмощуєшся під теплою ковдрою і занурюєшся у казковий світ…

Deztop підготував для вас 7 книг дитинства, що викликають найтепліші спогади.

Памела Треверс “Мері Поппінс”

Улюблениця мільйонів чарівниця Мері Поппінс – головний персонаж одноіменної повісті. Книга розповідає нам про одну пару, яка не змогла впоратись зі своїми дітьми і дуже часто змінювала нянь, поки на їх порозі не опинилась юна Мері.

Френк Баум “Дивовижний чарівник країни Оз”

Казкова повість у якій добро перемагає зло, описує захоплюючі пригоди дівчинки Дороті та її улюбленця Тото. Коли вони потрапили у чарівну Країну Оз, їх чекало безліч перешкод, проте із допомогою вірних друзів — Страшила, Лякливого Лева та Бляшаного Лісоруба — їм море по коліна.

Астрід Ліндгрен “Карлсон”

Книга розповідає про дружбу милого персонажа Карлсона, який живе на даху, та хлопчика на прізвисько Малий. Карлосон часто прилітає в гості до малюка і разом вони розмовляють, бешкетують, граються. Разом їм весело та безтурботно.

Алан Александр Мілн “Вінні-Пух”

Надзвичайно тепла і добра книга про ведмедика Вінні і його друзів – П’ятачка, ослика Іа, Кролика та мудру тітоньку сову. Книга описує веселі пригоди компанії та вирізняється серед інших цікавими діалогами між персонажами.

Карло Коллоді “Піноккіо”

Інтригуюча книга про пригоди дерев’яної ляльки, яка втекла від господаря. Переживши безліч негараздів, Піноккіо перетворюється на живого хлопчика.

Джеймс Баррі “Пітер Пен”

В центрі сюжету маленький хлопчик, який втікає з дому і знайомиться з феями. Його найкраща подруга тепер – фея Дзінь-Дзінь. Він вміє літати і весь час насолоджується дитинством на острові Небувалія.

Клайв Стейплз Льюїс “Хроніки Нарнії”

Відоме на весь світ фентезі оповідає про подорож друзів у Нарнію. У світі, де панує магія, вони зустрічають тварин, що розмовляють і влипають у шалені пригоди.

Зізнавайтесь, які книги подобались у дитинстві вам?

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Все, що можна уявити – реально»

Пабло Пікассо

Чи знали Ви, що...

За останні 5 хвилин Земля пролетіла 6 тисяч км

Подорожі

Карантин


Читайте також