Цікава та корисна інформація

Фільми, що породжують паніку

Через панедмію коронавірусу, яка продовжує поширюватись у всьому світі, люди масово залишаються вдома. А чим зайняти себе як не переглядом фільмів? А, що, якщо ці фільми і створені під загальний настрій жителів? Оскільки всі новини та стрічки “забиті” матеріалами про коронавірус, ми радимо вам відпочити від них і переглянути фільми, які по-справжньому покажуть атмосферу паніки та тривоги.

deztop.net зібрав для вас добірку фільмів жахів, які допоможуть розігнати паніку.

Перевал Кассандри

Фільм, який вперше розповів історію жахів завдяки жанру катастрофи під час залізничних перевезень. На поїзд, що прямував з Женеви до Стокгольма напали терористи. Ймовірно, влада змогла б вирішити цю проблему завдяки військовим та операції, але люди, що напали на експрес були хворі на чуму…

Епідемія

У цьому фільмі режисер описує радше не боротьбу людини та вірусу, а боротьбу людини та влади, яка штучно розповсюдила вірус по всій планеті. Головний герой не сміливо кидає виклик новій хворобі, а й рятує мільйони від неминучої смерті, ризикуючи своїм життям.

Репортаж

Іспанський кінематограф у 2007 році випустив фільм-катастрофу “Репортаж”, який стрімко набрав популярність серед прихильників данного жанру. Звичайно, не обійшлось і без стандартної теми про зомбі, але вона не набридає у цьому випадку, а швидше навпаки додає інтересу.

Носії

Дії фільму переносять нас у Сполучені Штати Америки, де всі люди охоплені страхом старшної епідемії. Стрічка відзнята з метою не лише показати хорор та налякати, а й розповісти про те, як поводить себе людина в екстримальних та небезпечних ситуаціях. Тонка грань між людяністю та бажанням жити.

Божевільні

Після падіння літака на маленьке американське місто Огден-Марш вірус, який вийшов на волю, почав заражати тисячі невинних мешканців. Він був у водогоні, звідки люди мали доступ до питної води, тому уникнути його потрапляння в організм було неможливо. Місто зачинене на карантин, але це не те, що врятує місто від хвороби…

12 мавп

Фільм, який переміщає головних героїв у часі, адже це неймовірна антиутопія відзнята у 1995 році. На вулиці 2035 рік, зі всіх людей на планеті вижив лише 1 відсоток населення, а решту загинули. Вчені вирішили відправити у минуле відомого злочинця, аби він розібрався у чому причина зникнення людства.

Зараження

Насамкінець, ми хочемо порадити переглянути фільм, який, будучи відзнятим у 2011 році, лише зараз набрав популярність у зв’язку з пандемією коронавірусу. Це один із найреалістичніших фільмів про епідемію, де розповідаються події про зараження людей вірусом, від якого немає вакцини. У 2020 році “Зараження” вийшов у ТОП на рівні з “Гаррі Поттером”.

Така добірка фільмів у нас вийшла. Більше шукайте у наших соціальних мережах. Приємного перегляду!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Якщо подивитися на найдальшу з видимих з Землі зірок, то ми побачимо її станом на 4 мільярди років тому

Подорожі

Карантин


Читайте також