Цікава та корисна інформація

ТОП 5 книг, що торкаються до глибини душі

Іноді хочеться просто побути на одинці із своїми думками та хвилюваннями. І часто в такі моменти хочеться зануритись у світ чужих проблем, проаналізувати, задуматись. Поринути туди з головою і навіть впустити сльозу.

Для цього Deztop підібрав для вас 5 найкращих друзів.

Джоджо Мойес “Останній лист від твого коханого”

Джоджо Мойєс — відома на весь світ завдяки сентиментальним романами про кохання. “Останній лист від твого коханого” – чергова зворушлива історія, що описує життя дівчини, яка одного дня прокинулась після автокатастрофи, внаслідок якої втратила пам’ять, і виявила у себе дивні листи від незнайомця.

Віктор Гюго “Людина що сміється”

Одного разу у Портленді знайшли покинуту дитину. Не зважаючи на жорстокі обставини та численні перешкоди, що випали на його шляху, він залишився Людиною, людиною чистою і чесною.

Вільям Стайрон “Вибір Софі”

Книга оповідає про тяжкі відносини між людьми, які разом винаймають кімнати в Брукліні – молодим письменником, єврейським науковцем і його подругою Софі. Колись дівчина стала жертвою нацистських концтаборів і тепер минуле дає про себе знати…

Анн-Дофін Жюллиан “Два маленьких кроки по мокрому піску”

Емоційно пронизливий і тяжкий твір про маленьку дівчинку Таіс. Коли їй було лише 2, мати дізналась, що донька невиліковно хвора. Крім втрати однієї доньки родина переживає безліч негараздів, однак намагається не падати духом і стає прикладом для мільйонів читачів.

Роберт Джеймс Воллер “Мости округу Медісон”

Зворушлива історія випадкового кохання, якому судилося бути і яке надзвичайно швидко минуло. 4 дні – це все, що їм вдалось прожити разом. Проте вони зуміли наповнити їх емоціями, життям і позитивом.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

В середньому людина під час сну з’їдає 70 комах і 10 павуків

Подорожі

Карантин


Читайте також