Цікава та корисна інформація

5 геніальних лайфхаків, які врятують вас у потрібний момент

Зазвичай геніальні речі виявляються такими простими, а розгадки все життя лежали просто у нас під носом. Завдяки винахідливості інших ми можемо значно полегшити своє життя, а деякі його моменти просто зробити веселішими та цікавішими.

Тож Deztop хоче принести у ваше життя трішки комфорту і ділиться з вами наступними трюками.

1. Як нарізати цибулю і не заплакати?

Все дуже просто! Думаю з фотографії ви вже здогадались, що потрібно лише запастися окулярами для плавання. Вони захистять оболонку вашого ока від подразника і таким чином ви зможете порізати овоч, не зронивши жодної сльозинки.

2. Як замаскувати ненависні провода?

Доволі актуальне питання для багатьох з нас, адже десятки проводів по всій квартирі псують естетичну картину. Насправді варіантів маскування безліч! Найпростіший, проте не менш оригінальний спосіб ви бачите на картинці. Можна також зобразити не просто дерево, а ваше родинне дерево, з фотокартками всіх членів сім’ї.

3. Як зробити дешеві меблі власноруч?

Найдешевший матеріал для ваших меблів – картон. Він не тільки вигідний для вас, але і дасть широке поле для фантазії. Вам знадобиться лише картон, клей та ножиці. А далі можете клеїти, вирізати і складати як вам заманеться.

4. Як зайняти свою кішку?

Кожен власник маленького бешкетника знає, що жодна справа в хаті не обходиться без його участі. Проте, часто його “допомога” мішає нам займатись своїми справами. Отож, аби відволікти маленького помічника, поставте біля себе пусту коробку і ваше кошеня просто оселиться в ній і перестане набридати.

5. Як вийняти зламаний ключ із замка?

Ви мабуть не раз зустрічались з такою ситуацією і були змушені викликати майстра і тратити чималеньку суму на його послуги. А можна піти легким шляхом! Візьміть клей пістолет, просуньте його в отвір, дочекайтесь поки висохне і витягніть. Все геніальне – просто!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Більша частина пилу у вашій квартирі – це залишки вашої мертвої шкіри

Подорожі

Карантин


Читайте також