Цікава та корисна інформація

ТОП 5 книг, які необхідно читати дітям перед сном

Улюблений ритуал мільйонів дітей – вечірнє читання казок. Особливий час, який дітки можуть з цікавістю провести зі своїми батьками, а батьки разом з дітками мають змогу зануритись у чарівний світ казок, магії та добра.

Deztop підготував для вас декілька книг, які ідеально підійдуть для цього ритуалу.

Туве Янссон «Все про мумі-тролів»

Книга про мумі-тролів – це саме та книга, яка може супроводжувати вас усе життя. Її герої ростуть разом із вами, а їх проблеми стають все дорослішими. І чим швидше дитина пізнає цей теплий, мудрий і затишний світ, тим легше їй буде зберегти його в собі і перенести його крізь усе життя.

Олександр Волков “Чарівник Смарагдового міста»

В центрі сюжету маленька Еллі та її вірний друг Тотошко, які потрапляють до чарівної країни. Ця казка розповість вам про мужність, взаєморозуміння, вірність і готовність допомогти своєму ближньому. Вона пояснить діткам одну просту річ – нехай чарівників і не існує, але створити диво може кожен з нас.

Астрід Ліндгрен «Пеппі Довгапанчоха»

Книга оповідає пригоди 9-річної дівчинки, яка втратила батьків – мати померла та стала янголом, а батько був моряком. Разом з ним Пеппі подорожувала морями навколо всього світу. Одного разу він не повернувся, однак дівчинка знає, що він живий і припускає, що він став негритянським королем. Пеппі Довгапанчоха має руде волосся, заплетене у дві кіски, які безладно стирчать в різні боки, а обличчя густо всіяне ластовинням. Вона надзвичайно сильна, а іноді досить дивакувата – спить ногами на подушці та чудить, що їй забреде у голову.

Ганс Христиан Андерсен «Казки»

З казками Ганса Христиана Андерсена знайомий мабуть кожен. Улюбленці мільйонів – «Дюймовочки», «Гидке каченя», «Снігова Королева» та інші казкові історії – все це шедеври датського письменника. Це геть інший, абсолютно унікальний світ, де чудеса настільки природно поєднані з реальністю, що помітити межу практично нереально.

Редьярд Кіплінг «Казки»

Ще одна незабутня, відома на весь світ збірка казок – «Кішка, яка гуляє сама по собі», «Рікі-Тікі-Таві», «Слоненя», «Чому у Верблюда горб», «Звідки у Кита така глотка?», « Звідки взялися Броненосці? ». Казки Кіплінга неможливо забути та неможливо оминути, їх обожнюють як малюки, так і дорослі у всіх куточках світу. Вони розповідають про відчужені острови, дикі джунглі та їх жителів.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Коли риби позіхають, вони також роззявляють рота

Подорожі

Карантин


Читайте також