Цікава та корисна інформація

Топ фактів про парфуми, які варто знати усім

Міфи у які ми вірили до тепер

Натуральними є лише парфуми на основі олій

Річ у тому, що спирт насправді — також натуральний продукт. У невеликих дозах його часто використовують в якості консерванта у органічній косметиці. Так само у парфумерній справі спирт найчастіше стає одним із найважливіших компонентів, адже чимало інгредієнтів просто не розчиняються в оліях. 

Парфуми створюються для різних вікових категорій

Прохання підібрати аромат для дівчини або для жінки не обгрунтовані, адже насправді парфуми створюються за геть іншими критеріями. Букет аромату розрахований перш за все на те, щоб підкреслити інивідуальність носія і аж ніяк не залежить від віку. 

Хороший аромат повинен бути стійким

Стійкість аромату визначається не одним фактором. Тут і індивідуальні властивості шкіри, концентрація парфумів тощо. Більше того, на стійкість аромату впливає навіть стиль життя і погода.

Аромат парфумів незмінний

Насправді, більшість запахів протягом дня піддаються впливу багатьох факторів. Саме тому нові парфуми часто змінюють аромат навіть через кілька годин після використання. Тому обираючи новий аромат, варто скористатись тестером, та взяти смужку із ароматом із собою навіть додому. Так ви зможете оцінити усі нотки парфумів та зрозуміти чи справді цей аромат підходить саме вам.

“Ваш” аромат — це той, якого ви не відчуваєте

Така характеристика може свідчити про низьку якість парфумів, аж ніяк не навпаки. Можливо, парфуми мають надто малу концентрацію ароматичних речовин. У будь-якому випадку, цей показник не свідчить про винятковість парфумів, а купувати їх чи ні вирішувати лише вам.

Помилки у зберіганні парфумів

Щоб аромат тримався довше, користуйтесь парфумами одразу після душу. Найкраще використовувати молочко для тіла або зволожуючий крем. Ці засоби також допоможуть шкірі увібрати аромат.

Як зволожуючий засіб можна використовувати навіть звичайний вазелін. Достатньо лише нанести трохи засобу на зап’ястя і скористатись улюбленими парфумами.

Щоб легкий аромат залишався на волоссі довше та був не надто нав’язливим, можна скористатись звичайним гребінцем. Трохи парфумів на ньому не лише зменшать шкідливий вплив активних компонентів на волосся, але і дадуть зачісці приємний легкий аромат.

Попри поширену думку — парфуми не варто носити у сумочці. Хоч як би парадоксально не було — це зменшує термін їх використання. Розв’язання цієї проблеми — ватні диски, які можна зволожити улюбленим ароматом. Чудовий варіант — маленькі пластикові пакетики на застібках. Так ватні диски довго зберігатимуть аромат. А щоб освіжитись не потрібно буде усюди мати із собою флакон парфумів.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

У сучасному світі їжа, перш ніж потрапити на ваш стіл, долає в середньому 2400 кілометрів

Подорожі

Карантин


Читайте також