Цікава та корисна інформація

Топ 5 ідей для автомобільного бізнесу

Ще не так давно головним засобом переправи для людства були коні та осли. Час змінюється і зараз навіть власним автомобілем нікого не здивуєш, проте він все ще залишається найбільш популярним і актуальним транспортом. Так може бути це не просто засіб пересування, але й хороший заробіток? Подивіться на свою “ластівку” з нового боку, можливо вона може принести вам додатковий або основний заробіток! Ось топ 5 свіжих ідей користування власним автотранспортом.

#1. Екскурсійний автобус

Це відмінний привід освоїти професію водія — екскурсовода. Ви можете працювати в межах країни та за її межами. Все, що вам необхідно — знати маршрут та історію місця, в яке ви везете людей. Вивчіть найцікавіші факти про місто, в який прокладаєте шлях, підкоріть туристів ввічливістю і хорошим обслуговуванням. Так ви створите собі репутацію, займете місце в туристичному бізнесі та зможете розраховувати на постійний гідний заробіток.

#2. Кав’ярня на колесах

Мобільна кав’ярня вигідна тим, що її місце розташування не залежить ні від чого. Ви можете припаркуватися де завгодно (де це дозволяється) і заманювати людей ароматною гарячою кавою. Особливо актуальна кав’ярня на колесах там, де немає можливості побудувати звичайне кафе — маленькі парки або набережні. Обладнайте свою машину всім необхідним — автомобільний холодильник, фільтрована вода, кавоварка, посуд, чай / кава й всілякі доповнення до напоїв. Не забудьте створити вивіску на машину для привернення уваги відпочиваючих.

#3. Автобус для вечірок

Багато хто хоче відзначити свій день народження або іншу подію якимось оригінальним і незабутнім способом. Особливо актуальним автобус для вечірок стане в великих містах, де люди перенаситилися звичайними кафе і барами. Все, що вам потрібно — правильно обладнати простір. Чистий салон, караоке, колонки, диско — освітлення, смітники, холодильники для напоїв та телевізори. Звісно, це вимагає як мінімум — зусиль на перестановку сидінь в салоні й ретельне прибирання party bus після кожного заходу.

#4. Доставка бензину

Закордоном ця послуга досить поширена. Скористайтеся ідеєю і на своїх теренах. Попри те, що поки немає вітчизняних додатків для замовлення доставлення бензину, не відмовляйтеся від такого наміру. Подайте оголошення на торгові майданчики, розкидайте флаєра по поштових скриньках з вашим номером телефону і пропозицією з надання послуг по перевезенню бензину. Адже часто трапляється так, що пальне закінчується посеред траси, в лісі на відпочинку або ж далеко за містом. Можливо саме це стане вашим стартапом.

#5. Шкільний автомобіль

Це можна побачити майже в кожному закордонному фільмі … шкільний автобус. Вам не потрібно спеціально купувати величезний транспорт, достатньо, якщо у вас є міні бус або просторий сімейний автомобіль. Ви можете зайнятися перевезенням дітей до школи та поєднувати це з вашою основною роботою. Встановіть місячну оплату кожного з батьків за щоденний відвіз їх дитини до школи. Звісно, що цей заробіток буде більш актуальним в маленьких містах, де всі знають про вашу добру репутацію, в мегаполісі навряд хтось довірить незнайомцю своє чадо. Плюс в тому, що це можна поєднувати зі своєю основною зайнятістю — перед роботою.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Кози сплять з відкритими очима. Єдиною ознакою, за якою можна зрозуміти, чи вона спить, є її вуха, які розслаблюються і повисають

Подорожі

Карантин


Читайте також