Цікава та корисна інформація

Осінні тренди 2020: Топ 5 наймодніших відтінків помад

Осінь настала! А знаєте, що це означає для кожної представниці прекрасної статі? Що пора струсити пил з пахучих і зігріваючих свічок, дістати з шафи теплі светри та, звичайно ж, купити нову губну помаду. Сьогодні ми розповімо про 5 наймодніших відтінків помади, які будуть актуальні восени 2020. Деякі з них більш класичні — для консервативних леді, інші більш новаторські — для тих, хто не боїться експериментів! Приступимо до розбору осінніх трендів в б’юті-індустрії!

#Гарбузовий

Ви, напевно, подумаєте, що це занадто яскраво. Так, це дещо новаторське, це незвично і підходить далеко не всім. Якщо ви пекуча брюнетка, то гарбузовий відтінок помади навряд чи буде до лиця. А ось представницям кольоротипу осінь, дівчатам з м’яким коричневим відтінком волосся, гарбузовий допоможе освіжити образ. Власницям світлого волосся необхідно вибрати гарбузово-золотисту помаду — світлішу і м’якшу на відміну від вищезгаданої.

#Ягідний бордовий

Більш класичний колір для тих, хто хоче бути на 100% впевнений у своїй привабливості. І правда, мало кого зіпсуєш цим відтінком. Така феєрія на губах відмінно підійде як молодим дівчатам, так і жінкам старшого віку, адже мова йде про більш ягідний колір стиглої малини. У цьому випадку багато що вирішує не так кольоротип жінки й риси її обличчя, як посмішка — вона повинна бути практично бездоганною. Будь-які відтінки червоного і бордового мають одну особливість — дуже сильно виділяють зуби. Відповідно, якщо з емаллю або зубами не все гаразд, варто підібрати менш насичений колір …

#Матова карамель

Віддаючи перевагу такому відтінку, вибирайте помаду стійкого типу. Це допоможе підкреслити колір і продовжити службу засобу на протязі всього дня. Адже немає нічого неприємнішого, ніж розмитий коричневий відтінок на губах. Якщо ви не фахівець в карамельній гамі, то краще віддайте перевагу світло коричневому тону, ніж темнішому — він легко додасть вам кілька років. Справжній карамельний буде ідеальний жінкам будь-якого віку і кольоротипу.

#Золотий металік

Відмінний колір, який тільки підкреслить прийдешню пору року і додасть осіннього настрою! Такий унікальний відтінок не для щоденного використання, швидше за для урочистих моментів. До того ж, використовуйте золоту помаду дуже обережно, краще не перестаратися. Б’юті-експерти радять наносити її як доповнення — невеликий золотий штрих поверх більш спокійного відтінку.

#Темно-шоколадна

Варто сказати, що коричневий краще виглядає на молодих дівчатах. Він здатний додати років, а жінкам у віці це ні до чого. Також, якщо ви вирішили купити помаду коричневого відтінку, то не забудьте про олівець або будь-який інший контур для губ. Дуже складно буде вивести чіткі контури без спеціальних додаткових засобів. Плюс такого кольору в тому, що він універсальний і гармонує з будь-яким гардеробом.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Чому за 175 мільйонів років бактерії ніяк не змінились

Подорожі

Карантин


Читайте також