Цікава та корисна інформація

Топ 5 новорічних подарунків для жінки

Наближається найголовніше зимове свято. Прилавки магазинів рясніють різними новорічними товарами. У роздумах і пошуках чогось оригінального ми часто губимося і в підсумку є величезна ймовірність купити не той подарунок. Сьогодні ми полегшимо ваш вибір списком п’яти найкращих новорічних подарунків для жінок.

1. Шарф

Теплий шарф зігріє в холодний зимовий вечір і обов’язково нагадає про вас. З огляду на те, що більшість жінок все-таки активно використовують цей аксесуар, ви точно не промахнетеся з подарунком. Краще вибрати однотонний виріб, оскільки строкатий стиль може не сподобатися новому власнику. Придивіться до білого, бежевого і кремового кольорів – вони відмінно освіжають обличчя і створюють неповторний образ.

2. Косметичка

Косметика є у будь-якої жінки. Правда. Тому такий презент точно стане корисним. Будьте оригінальним, подаруйте не звичайний чохол для зберігання косметики, а, наприклад, косметичку-чемоданчик, де у кожного засобу є окреме місце.

3. Чашка

Жінки люблять красиві деталі. Особливо їм приємно трапезувати з красивих виробів. Нехай зимового вечора вона наллє смачний чай в вашу особливу чашку… Найвдалішим варіантом буде класичний білий фарфоровий набір – чашка і блюдце з незвичайними окантовками.

4. Ваучер в магазин одягу

Для багатьох шопінг є одним зі способів розслаблення і цікавого проведення часу. Виберіть будь-який магазин одягу і купите ваучер на доступну вам суму грошей. Не обов’язково витрачати тисячі на покупку одягу, можна обійтися подарунковим сертифікатом на помірну суму і дати можливість придбати якусь милу дрібничку.

5. Картина на замовлення

Подарунок не з дешевих, але з тих, які запам’ятовуються на все життя. У вас є фото людини, якій ви збираєтеся подарувати новорічний сюрприз? Чудово! Залишиться знайти художника в вашому місті, який перемалює щасливицю з фото на папір. Це може бути простий олівець або фарби на ваш вибір. Маленька порада – шукайте початківців художників, зазвичай їх талант не поступається досвідченим майстрам, але ціни в кілька разів приємніше. Залишається тільки купити красиву рамку й ідеальний новорічний подарунок готовий!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Індивідуальність – це цілковита нісенітниця. Впливає кожен контакт з іншими людьми, кожна прочитана книга, кожен новий фільм, кожен символ в ньому, все це частинки того, хто ми є”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

5 причин свербіння голови та способи їх усунення

Подорожі

Карантин


Читайте також