Цікава та корисна інформація

Куди йде дитинство?! Топ 10 кращих дитячих ігор

У кожного з нас є улюблена іграшка родом з дитинства. Сьогодні можна з упевненістю сказати, що найпопулярнішим захопленням сучасних дітей є комп’ютерні ігри, а Класичні іграшки та ігри на вулиці з друзями залишилися далеко в минулому.
Шкода, що сучасне чадо позбавляє себе не тільки дитячого спілкування, а й безлічі цікавих іграшок. Наприклад, тих, які ми представили в нашому сьогоднішньому списку. Отже, топ 10 найбільш захоплюючих дитячих іграшок.

#10 Йо-йо

Йо-йо – одна з іграшок, яка в 90-х була у кожного. Це пристосування складається з двох дисків однакового розміру, які зроблені з дерева або пластику. Вони з’єднані один з одним, всередині їх з’єднання намотана нитка, на кінці якої є петля для пальця. Найстарішому зі збережених йо-йо понад 4000 років.Жаль, що сучасне чадо позбавляє себе не тільки дитячого спілкування, а й безлічі цікавих іграшок. Наприклад, тих, які ми представили в нашому сьогоднішньому списку. Отже, топ 10 найбільш захоплюючих дитячих іграшок.

#9 Лего

Цей асортимент будівельних блоків найцікавіше проведення часу як для хлопчика, так і для дівчинки. Кожен набір містить модульні Куби, з яких ви можете побудувати все, що тільки можете придумати. Сучасне Лего стало популярним тільки після Другої світової війни — щодо стародавнього йо-йо це нова іграшка.

#8 Фрісбі

Фрісбі також відомий як літаюча тарілка. Її винахід датується 1940-1950-ми. Фрісбі відмінно виробляє інтерес до прогулянок і фізичної активності, оскільки це одночасно і гра, і спорт…

#7 Кубик Рубік

Кубик Рубік був вперше запущений в 1980 році. Це тривимірна головоломка. Куб має в цілому 6 сторін на кожній з яких по 9 наліпок різного кольору. Головоломка полягає в тому, щоб зібрати всі шість колірних сторін. Ця гра захоплює не тільки дітей, а й дорослих теж!

#6 Обруч

Справжній реквізит майбутніх гімнастів! Його можна крутити не тільки на талії, але і на шиї, руках, ногах…зазвичай саме ця дитяча забава і викликає інтерес до художніх видів спорту.

#5 Солдатики

Прості пластикові фігурки, які можуть розділитися на дві ворожі армії…а далі все залежить від їх юного власника. Найчастіше, звичайно ж, солдатики це хлопчикова іграшка.

#4 Скакалка

Скакалка – це не тільки іграшка для дітей, а й ефективне пристосування для занять спортом. Таким чином ваше дитя не тільки захоплене грою, але і розвивається фізично.

#3 Книжка-розмальовка

Книжки-розмальовки містять контури безлічі малюнків і форм, які можна розфарбувати відповідно до оригіналу або за власним натхненням. Ця процедура займає час, тренує посидючість і розвиває фантазію дитини.

#2 Водяний пістолет

Ця іграшка дуже популярна, особливо в теплі літні дні. Немає нічого більш кумедного, ніж розділитися на команди і битися один з одним. До того ж до гри можуть приєднатися і батьки!

#1 Барбі і Кен

Прийшла черга дівчачих забав. Кен і Барбі – ідеальна пара у світі іграшок. У них обох є багато аксесуарів і одягу, які можна переодягнути, і вони настільки популярні, що деякі люди платять тисячі своїм пластичним хірургам за те, щоб стати схожими на Барбі та Кена.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Це не комільфо! Топ 5 речей, які не можна дарувати жінці

Подорожі

Карантин


Читайте також