Цікава та корисна інформація

4 головних правила фінансового успіху

finance-sucess

Багато хто не розуміє, як працюють фінанси, і продовжують заробляти гроші заради грошей. Ключові принципи особистого фінансового успіху допоможуть досягти багатства в перспективі.

1. Заробляйте гроші з певною метою

money-target-house

Ви повинні знати, навіщо вам гроші, до того, як вони у вас з’являться. Гроші не приносять щастя, з ними просто зручніше. Успішні люди мають цілком певні великі цілі. Заробляння грошей для них не самоціль. Для них гроші – інструмент.

Жоден мільйонер не заробляв гроші заради грошей. Ілон Маск вкладав зароблене за PayPal у власні проекти. Якби його метою були просто гроші, він би ніколи не досяг успіху.

Можливо, зараз у вас немає ідеї, навіщо вам потрібні гроші. Як тільки вона з’явиться, зміниться ваша фінансова поведінка і ставлення до грошей. Якщо ваша мета – гроші, ви відчуваєте жадібність. Жадібність заважає руху грошей, відштовхує їх.

2.Не заважайте вільному руху грошей

money-movement

Багатство будується на здоровій циркуляції грошей, а не на накопиченнях. Чим більше у вас є, тим більше потрібно вкласти. Це правило фінансування прийшло, схоже, зі світу спорту. Чим більше ви з’їдаєте, тим більше повинні рухатися, щоб отримати кращий результат. Ви їсте, тренуєтеся, стаєте кращими і сильнішими. Коли ви збираєте і тримаєте про запас, тут же підтягуються паразити, висмоктують вашу енергію і ресурси.

Будьте щедрі і вкладайте в людей і те, у що вірите. Не закривайте двері, щоб потоки багатства могли вільно циркулювати.

3. Вкладайте у свої цінності

personal-value

Немає в світі нічого, що може існувати самостійно, без вкладень, в тому числі і грошових. Гроші правлять світом, як би сумно це не звучало. Якщо ви не будете вкладати в те, що вам дорого, це зробить хтось інший – людина або компанія. Вакуум заповниться обов’язково.

У 90-х американська мережа Walmart купувала товари в інших країнах і використовувала дешеву робочу силу по всьому світу. Компанія стала багатою, але потенційні клієнти, в яких Walmart не вкладала, поступово перестали купувати, їм просто нема на що було це робити. Компанії довелося змінитися.

Її конкурент, Costco, вів справи за іншими принципами. Менеджери з увагою ставилися як до співробітників, так і до самої компанії. Ставлення Costco впливало на життя місцевої громади.

Справа не в тому, хто поганий, а хто хороший. Обидві моделі сильні, але тільки одна з них співвідноситься з законами збереження енергії. Закони природи діють щодо кожного, хочеться йому того чи ні.

Вкладайте душу і кошти в те, у що вірите і що вам дорого. Ви самі створюєте оточення і світ. Любіть і поважайте його, і він відповість тим же.

4. Працюйте і вірте в себе

work-and-believe

Фінансовий успіх – це не про хвастощі і позерство. Це не вчинки заради заздрості навколишніх. Це не речі, нав’язані рекламою або чужою думкою, не вибір «тому що всі так роблять», не життя заради неробства.

Фінансовий успіх – це віра, що все потрібне ви обов’язково отримаєте. Це віра в свої сили і здібності досягти мети. Ви нікому не винні, вам ніхто не винен. Якщо ви берете гроші в борг, то тільки для збільшення власної фінансової ефективності і можливості брати участь в житті інших людей.

Ми отримуємо те, чого домоглися самі. Коли ви відчуєте, що успіх не такий близький, як здавалося, коли доведеться засукати рукава і гарненько попрацювати, ви на вірному шляху.

Використовуйте всі шанси, які дає доля. Ніхто не принесе бажане на блюдечку.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Сховайте це негайно — Топ 5 немодних джинсів 2021

Подорожі

Карантин


Читайте також