Цікава та корисна інформація

Куди переїхати на ПМЖ? П’ять країн, в яких бути мігрантом – задоволення …

# Канада

Канада – це країна Північної Америки, яка знаходиться поруч зі Сполученими Штатами, друга в світі за величиною і як би пафосно це не звучало – не остання по величі! В її складі 10 провінцій, які цілком придатні для життя, як корінних канадців, так і мігрантів: Онтаріо, Британська Колумбія, Манітоба, Лабрадор, Нова Шотландія, Ньюфаундленд, Саскачеван, Квебек, Нью-Брансвік і Острів Принца Едуарда, Альберта. Ну, а якщо ви в Канаді просто проїздом або в якості туриста – вам варто відвідати більші міста – Торонто, Квебек Сіті, Ванкувер, Вінніпег, Монреаль, Сент-Джонс і Фредеріктон, які і представлять вам цю країну в найяскравіших фарбах. Перлиною туризму Канади є столиця Оттава, яка знаходиться в південно-східній провінції Онтаріо, недалеко від міста Монреаля і кордону з США. В її центрі – Парламент з величною вікторіанської архітектурою і музеями, такими як Національна галерея Канади. Що стосується постійного місця проживання – Канада приваблива з точки зору фінансової підтримки і соціальних виплат не тільки місцевим, а й приїжджим, які планують провести тут своє майбутнє.

# Австралія

Австралія, офіційно відома як Співдружність Австралії – це батьківщина кенгуру, дивовижна країна, яка об’єднує материк австралійського континенту, острів Тасманія і безліч невеликих островів. В Австралії дуже теплий клімат і дуже сухо. Офіційна мова країни – англійська, саме тому багато хто розглядає Австралію, як місце для імміграції, так як англійська не дуже складна у вивченні, але ії знання гарантує підйом по кар’єрних сходах – в Австралії точно!

# Сполучені Штати

Сполучені Штати Америки, або скорочено США, є федеративною республікою, що складається з 50 штатів. Сполучені Штати оголосили про свою незалежність від Британської імперії в 1776 році за допомогою Декларації незалежності. Довгоочікувану свободу вони здобули в 1783 році згідно Паризького договору. З тих пір це воістину вільна держава, яка підтримує права і свободи всіх своїх жителів, незалежно від того – американець ви або мігрант … Америка – країна збування мрій, головна умова – це ваше бажання і, звичайно ж, наявність знань англійської. ..

# Швеція

Швеція – частина Скандинавії, яка межує з Норвегією на заході і Фінляндією на сході. Характерною рисою скандинавських країн є прагнення до досягнення ідилії між природою і людиною. Тому у жителів півночі безліч законів, що захищають навколишнє середовище і ще більше штрафів, що карають за їх порушення. Проте, звичка шведів слідувати правилам приводить їх до звання найпридатнішої для життя країни …

# Франція

Франція – центр європейського життя. Країна радісно вітає мігрантів, так як постійно потребує поповнення ринку праці різними фахівцями. Європейська частина Франції простягається від Середземного моря до Ла-Маншу і Північного моря, тому завдяки її територіальному розташуванню у вас буде можливість здійснити морську подорож, не покидаючи країни!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Чому за 175 мільйонів років бактерії ніяк не змінились

Подорожі

Карантин


Читайте також