Цікава та корисна інформація

10 кращих нових комедій про тварин

комедії з тваринами

З лапами, хвостами, густою шерстю чи блискучим пір’ям – усі вони, наші домашні улюбленці, не просто тваринки, а найвірніші друзі, здатні на беззаперечну любов, підтримку і вірність. А ще ці хвостато-пернаті дружки просто-таки не можуть не вляпатися в якусь кумедну ситуацію. І власне за це ми любимо їх ще більше.

Deztop пропонує вам підбірку топ-10 кращих нових комедій для всієї сім’ї, де у головних ролях виступають тварини.

1. Патрік / Patrick

  • Рік: 2018
  • Країна: Великобританія
  • Жанр: комедія, сімейний
  • У ролях: Бітті Едмондсон, Ед Скрейн, Дженніфер Сондерс

Сара – молода жінка, яка ніяк не може привести своє життя в порядок, незважаючи на всі старання. Її кар’єра не складається, особисте життя повне розчарувань, а батьки ставляться до неї зі зневагою. Але це ще не все. Від бабусі їй дістався пес Патрік, який є справжнім стихійним лихом.

Вона намагається бути гарною господинею, але пес категорично відмовляється підкорятися їй, роблячи все, що йому захочеться. Сарі доводиться просто змиритися з цим і пробувати не звертати увагу на його витівки. Але хто знає, може саме цей пес змінить її життя в кращу сторону і подарує їй надію на щастя? ..

2. Поліцейський пес / Show Dogs

  • Рік: 2018
  • Країна: Великобританія
  • Жанр: пригодницький, комедія, сімейний
  • У ролях: Стенлі Туччі, Джордін Спаркс

ФБР проводить спецоперацію по затриманню банди контрабандистів, які викрали дитинча панди. Все йде за планом, однак несподівано у справу втручається нью-йоркська поліція, в тому числі її незвичайний і професійний співробітник – ротвейлер Макс. Підсумок – операція провалена, і тепер єдиний спосіб відшукати панду – відправитися в Лас-Вегас на щорічне шоу собаківників.

Таке відповідальне завдання можна довірити тільки кращим з кращих: у Лас-Вегас під виглядом учасника відправиться агент ФБР Френк, а компанію йому складе Макс. Відносини у цих двох відразу не склалися, однак їм доведеться спрацюватися, адже, щоб розкрити цю справу, Максу потрібно перемогти на виставці.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Дари моря або як та чому зароджуються перли

Подорожі

Карантин


Читайте також