Цікава та корисна інформація

Живіть сповна: 5 книг, які внесуть щастя і гармонію у ваше життя

Усі ми прагнемо щастя і шукаємо способи як стати щасливими. Для когось щастя – це путівка в життя і сам процес, хтось прагне стати щасливим миттєво. То що потрібно для щастя – перебувати в моменті, бути «тут і зараз» чи докладати зусиль і тільки у такий спосіб досягти «щасливого апогею»?

Ілюстровані чи ні, у форматі розповідей із життя чи просто практичні поради: «Deztop» підібрав 5 книг, які навчать вас як отримувати насолоду та задоволення від життя і, не чекаючи вдалого моменту, стати щасливими уже сьогодні.

“Маленька книга хюґе. Як жити добре по-данськи”, Мік Вікінг

Датчани, як відомо, є найщасливішими людьми у світі, а hygge — наріжний камінь їхнього способу життя. Hygge (вимовляється як Hoo-ga) перекладається як почуття комфорту, спільності та добробуту. Ви зрозумієте що таке хюґе, коли провідчуваєте його. Це коли ти вмощуєшся поруч на диван із коханою людиною, огортаючи її теплим пледом, чи коли вгощаєш чимось смачненьким своїх друзів. Це ті ніжні ранки, коли світло сонця ледь помітно просочується крізь вікно та фіранки… Хюґе — це про важливість слів подяки та смакування простих задоволень від життя. Словом, це прагнення до повсякденного щастя через прості маленькі (і не лише) життєві радощі!

 

“Нова Земля. Щастя для кожного”, Екгарт Толле

Хоч людство перебуває на ранніх стадіях духовного пробудження, цей процес прискорюється. Якщо ви читаєте ці рядки, ви уже є важливою частиною цього процесу. Основа — це ваш стан свідомості у цей момент, в існуванні тут і зараз! Переконайтесь, що теперішній момент — ваш друг, а не ваш ворог. Цінуйте поточний момент, концентруючи на ньому усю вашу увагу. Сповніться вдячністю за усе. Будьте зі світом внутрішньо узгодженими, дозволяючи йому бути таким, яким він є. Увійдіть у момент «тут і зараз». З цього часу і виникне Нова Земля, сповнена щастям, насолодою і задоволенням від процесу життя.

Як насолоджуватися своїм життям і отримувати задоволення від роботи, Дейл Карнегі 

Розкривши свої приховані задатки ви зможете збагатити щодень змістом, користю і насолодою. Навіть якщо ви любите свою роботу, у вас, ймовірно, є дні, коли усе сходить з рук. Автор бестселерів Дейл Карнегі ділиться з вами, як зробити щодень більш захопливим і продуктивним — як можна встигнути зробити більше і, при цьому, весело. Книга допоможе вам створити новий підхід до життя та людей і розкрити таланти, про які ми могли навіть не здогадуватися… Дейл Карнегі розкаже і покаже вам як отримувати максимум від себе – постійно! Почавши розвивати свої вроджені сили та здібності, ви почнете наповнювати своє життя сенсом уже сьогодні.


“Алхімік”, Пауло Коельо

Книга продовжує назавжди змінювати життя своїх читачів. Маючи понад два мільйони примірників, що продаються по всьому світу, Коельйо зарекомендував себе як сучасний класик, яким захоплюються у світових масштабах. Шедевр Пауло Коельо оповідає магічну історію хлопчика Сантьяго, андалузького пастуха, який прагне подорожувати у пошуках універсального скарбу. Розповідь про скарби, які Сантьяго знаходить по дорозі, навчає нас мудрості слухати власне серце, вчитися розпізнавати доленосні знаки, що трапляються на життєвому шляху, і, що головне, — слідувати своїм власним мріям.

“Монологи і діалоги”, Бханте Нарада

Буддизм — це просто, Ніббана поруч, Джани може пережити кожен. Ось так можна коротко охарактеризувати викладені в книжці Бханте Наради Монологи і Діалоги. Бханте довго жив у монастирях Азії, приділяючи багато часу медитації та іншим духовним практикам. Його щирість, простота викладення і безкінечна емпатія надихнуть вас досліджувати природу власної свідомості та її глибину. Автор дає змогу прочитати онлайн на сайті Nibbana.in.ua


Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

В середньому людина під час сну з’їдає 70 комах і 10 павуків

Подорожі

Карантин


Читайте також