Цікава та корисна інформація

ТОП 5 популярних елементів гардеробу, які ніколи не одягне багата леді

У світі прийнято рівнятись на багатих і часто вони стають іконами стилю та зачинателями трендів. Проте не всі мають можливість змінювати гардероб від сезону в сезон, або просто не знають що круто, а що ні. Тому і намагаються одягнутись “по-багатому” і виглядають при цьому абсолютно безглуздо. Надлишкові блискітки та пух слід давно залишити у минулому.

Deztop показує вам 5 речей, які ще досі користуються популярністю у мільйонів, проте давно вийшли з моди.

Велюровий спортивний костюм

Такі костюми захопили серця мільйонів жінок приємною тканиною та неординарним виглядом. Але 2020 рік диктує нові правила і пропонує більш стримані та елегантні костюми для спорту. Зараз в тренді мінімалізм у поєднанні з вишуканістю, тому велюровий костюм краще залишити для хатніх справ.

Джинси із стразами

Цей тренд взагалі варто було залишити на початку 2000-х років. Зараз це швидше антитренд, ніж елемент гардеробу. Проте навіть у 2020 році на вулицях можна зустріти безліч модниць, у яких джинси щедро розшиті бісером та перлами, звісно ж, ненатуральними. Все це виглядає дуже дешево і стоїть геть далеко від моди.

Мереживна білизна

Модниці 21 століття давно відмовились від мереживної білизни у повсякденному використанні. Причинами стали непрактичність та неестетичність після тривалого використання. Мереживна білизна дуже ніжна і потребує особливого поводження та догляду. При щоденному використанні така білизна набуває неестетичного вигляду. Як елемент святкового образу мереживна білизна має право на існування, проте для щоденних луків краще надавати перевагу практичності.

Однотонні луки

Заможні леді знають, що однотонні образи невиграшно виглядають на фоні іншої маси людей. Однак і виглядати, як світлофор теж не потрібно. Найкраще поєднувати два або три кольори, які гармонійно виглядають одне з одним. Або ж якщо ви запекла прихильниця total look то не нехтуйте одним яскравим акцентом. Наприклад, якщо ви одягаєте все біле, візьміть червону сумочку або поясок.

Лаковане взуття

Випереджуючи ваші запитання, слід зауважити, що лаковане взуття має місце в модному світі. Однак кожна поважаюча себе леді знає, що таке взуття підходить лише для особливих випадків. У повсякденному житті лаковане взуття виглядатиме безглуздо та недоречно.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Люди за все життя витрачають на поцілунки в середньому півмісяця або 20 160 хвилин.

Подорожі

Карантин


Читайте також