Цікава та корисна інформація

ТОП 10 трендів, які знову повертаються з минулого

Мода старіє, змінюється і повертається. Але завжди ясно одне – рано чи пізно мода на щось жахливе точно дасть про себе знати, так що не поспішайте викидати те, що вже вийшло з моди. Не подумайте, що повертаються тільки страшні та некрасиві тренди, зовсім немає.

1. Сандалі на липучках

sandals

Дуже зручна альтернатива кросівок на літо. Думаю, любительки спортивного взуття і кежуального одягу по гідному оцінять дане нововведення. Зараз це стає не тільки модно, але і практично. Універсальність взуття в різноманітності. Ви можете вибрати сандалі для прогулянки, для більш офіційної зустрічі або навіть на свято.

2. Принти в стилі ретро

retro-shirt

Вже кілька сезонів ретропринти намагаються влитися в модне середовище. Але воістину сильними стають тільки у 2020 році. Вони непогано розбавляють буденні, нудні образи й надають їм особливої перчинки. Футболка з таким принтом точно не буде зайвою у вашому гардеробі.

3. Штани карго з накладними кишенями

cargo-pants

Штани карго мають на увазі під собою імітацію одягу військових. Вони були в моді зовсім вже недавно і світ ще не встиг скучити. Але тренди є тренди, нічого не поробиш. Широкі штани з безліччю кишень знову заполонили полиці магазинів.

4. Короткі пасма, що обрамляють обличчя

strands

Ця мода тягнеться з 90-х, але здається не багато хто намагався про неї забути. Цьому є просте пояснення – витягнуті пасма робили обличчя візуально довше і худіше. Тому цим прийомом часто користувалися законодавці моди, особливо моделі й актриси, які часто працювали з камерою.

5. Фарбування «білий верх, чорний низ»

white-top

На початку 21 століття такий стиль користувався популярністю у світових зірок. Через кілька років, дивлячись на ці фото, стилісти прийшли у жах. Та й сучасні модниці не оцінили такий тренд… Але зараз можна помітити, що якісь відомі співачки вирішили дати друге дихання давно забутому окрасу.

6. Ультракороткі шорти

Вельми суперечливий тренд багатьох сезонів повертається. Безумовно, коливання з приводу доцільності настільки коротких шортів стосуються моралі та етики. А чи можна так безцеремонно виставляти все напоказ? Звичайно так! Рішення тільки за вами. І пам’ятайте, що зараз саме час вирішиться, адже мода на такі шортики повертається.

7. Обідок

 

Пам’ятаєте в дитинстві ми робили хвостик, а поверх одягали ободок? Так ось, пора повернутися в дитинство і знайти свій старенький ободок, адже їх віра повертається. Цього літа ви будете виглядати дуже стильно якщо розбавити свій образ таким аксесуаром. Це не обов’язково повинні бути громіздкі, пишні обідки зі стразами, навпаки, великим попитом користуються звичайні, тоненькі аксесуари.

8. Французький манікюр

Кілька років тому такий манікюр робила мало не кожна модниця. Може саме це стало причиною відходу “френча” на другий план, або навіть на останній. Перенасичення однаковими нігтями зробила французький манікюр чимось вульгарним і дало дорогу новим ідеям і різноманітним кольорам. Але здається світ вже відпочив і скучив, адже у 2020 році він знову стає трендом.

9. Прямокутні окуляри

Ми вже згадували в одній зі своїх статей, що прямокутні окуляри – це завжди відмінний спосіб розбавити свій образ, зробити його більш елегантним і витонченим. Але прямокутна форма це ще не кінець. По-перше, модними їх роблять різноманітні скла і кольору. Тому не бійтеся вибирати щось незвичайне.

10. Довга косий чубчик

Не встиг ще чубчик відрости, як стилісти знову вдаються до такого стилю зачіски. Унікальність чубчика в тому, що вона робить будь-яку зачіску і стрижку милою, елегантною і завершеною. Також вона підходить для різних типів особи й має властивість приховувати якісь недоліки його форми.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Більша частина пилу у вашій квартирі – це залишки вашої мертвої шкіри

Подорожі

Карантин


Читайте також