Цікава та корисна інформація

Новий 2021 рік: Топ 5 найщасливіших кольорів року

Не за горами Новий 2021 рік — рік бика. На зміну маленькій тварині, яка супроводжувала нас весь попередній рік, прийде величезна істота і тільки від ваших дій залежить, чи прихильно вона буде ставитися до вас. Отже, щоб не розгнівати символ року необхідно дотримуватися певних правил при зустрічі з ним в новорічну ніч. Найперше, що необхідно пам’ятати, ні в якому разі не зустрічайте свято в червоних тонах. Ви напевно чули про вираз “як бик на червону ганчірку”? Тому не провокуйте тварину… Крім того, не перестарайтеся з аксесуарами — це теж може роздратувати володаря року і напророкує вам неприємностей. А докладніше про те, яким кольорам в одязі найкраще віддати свою перевагу — читайте в нашому топ 5.

1. Білий

Головний колір. Оскільки символом наступного року є білий бик, не дивно, що саме цей колір найважливіший. Вибирайте образ в стриманому стилі, адже часом навіть білий колір може виглядати дуже кричущо, в залежності від фасону виробу. Варто звернути увагу не тільки на свій наряд, але і на декор вашого будинку. Нарядіть святковий стіл білосніжною скатертиною, не поскупіться на гарні білі серветки й не забудьте про білі свічки — вони додадуть романтики святу.

2. Металевий

Другий колір, який повинен бути присутнім як в гардеробі, так і в інтер’єрі. Звичайно, плаття кольору металік буде виглядати дуже зухвало, а ми нагадуємо, що господар року не любить прояви агресії … Тому придивіться до прикрас і доповнень образу — металевих поясів, сережок, браслетів.

3. Коричневий

Цей колір досить сприятливо впливатиме на ваше свято і подальший рік, оскільки коричневий і є окрас бика. Пограйте на контрастах — коричневий верх і білий низ або ж навпаки. Пам’ятайте, що бик не любить надмірностей, тому більш консервативні, але зручні вбрання припадуть йому до душі, наприклад, світла сорочка і коричневі лосини.

4. Зелений

Колір трави також може заманити цю травоїдну тварина. Приміряйте зелене повсякденне плаття довжини міді — відмінний спокійний образ для зустрічі нового року. Або розгляньте варіант з лосинами / штанами й зеленим простим светром. Головним зеленим атрибутом інтер’єру у вашому будинку, безумовно, повинна стати ялинка і різдвяний вінок.

5. Блакитний

Цей колір не має ніякого відношення безпосередньо до символу року, але він вважається нейтральним, тому також підійде для бенкету. Ну а якщо не хочете витрачатися на новий наряд, то світлі блакитні джинси та біла випрасувана сорочка в цьому році будуть як ніколи до речі!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

За добу людина виділяє стільки тепла, що його вистачить, щоб довести до кипіння 33 літри крижаної води.

Подорожі

Карантин


Читайте також