Цікава та корисна інформація

ТОП 5 веселих серіалів, що піднімуть настрій у похмурий день

Ми часто шукаємо серіал, який можна було б включити після тяжкого робочого дня для відпочинку та перезагрузки. Нам не хочеться ламати голову над закрученим сюжетом чи позіхати від затягнутих серій.

Тож Deztop підготував для вас 5 комедійних серіалів, які дивляться на одному диханні і принесуть вам заряд позитиву.

Віцепрезидент (Veep, США)

Серіал розповідає історію голови сім’ї Селіни Майер. Вона будує кар’єру політика і їй це успішно вдається – спочатку вона віцепрезидент, пізніше балотується на пост президента і виграє.
Також у серіалі є сімейна сюжетна лінія. Вольова Селіна розлучилася з чоловіком, а відносини з донькою Кетрін досить важкі та неоднозначні.

Вгамуй свій ентузіазм (Curb your Enthusiasm, США)

Серіал незвичайний у своїй концепції адже його автор Ларрі Девід виконує головну роль, а самі актори в принципі не мають сценарію. Вони отримують лише короткий сюжет епізоду, який розвивають безпосередньо перед камерою вдаючись до імпровізації. Сам Ларрі має характер з перчинкою, тому завжди попадає у незручні ситуації, але не збирається здаватись.

Живемо сьогоднішнім днем (One Day at a Time, США)

В центрі сюжету життєрадісна кубино-американська сім’я. Цілих три покоління змушені проживати під один дахом. Знайти гармонію у такому співіснуванні не так вже й просто, але веселе сімейство не втрачає оптимізму. Розведена жінка, її дочка і син-підліток, а також прихильниця суворих правил мама головної героїні щодня переживають нові пригоди разом.

Останній справжній чоловік (Last Man Standing, США)

В центрі сюжету маркетинговий директор Майк Бакстер. Не зважаючи на те, що на роботі Майкл керує підлеглими, вдома, він змушений підкорятися жінкам – дружині і трьом донечкам. Після того, як дружину підвищили на посаді, чоловік змушений проводити багато часу з дівчатками.

У кращому світі (The Good Place, США)

Серіал розповідає про долю менеджера Елеонор Шеллстроп, яка протягом життя не відмічалась особливою добротою. Однак після загибелі внаслідок нещасного випадку, дівчина помилково потрапляє в рай. Про цю помилку знала лише вона, тому їй доводилось приховувати свої недоліки та ставати кращою, аби залишитись у кращому світі назавжди.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Все, що можна уявити – реально»

Пабло Пікассо

Чи знали Ви, що...

У Англії в 17-му столітті синоптиків за помилковий прогноз погоди піддавали смертній карі.

Подорожі

Карантин


Читайте також