Цікава та корисна інформація

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Весна – це час натхнення, легкості, свободи та творчості. Коли ще, як не весною, хочеться чтива справжнього, з живими емоціями і водночас легкого, як весняний вітерець, запаморочливого, як свіже повітря і ніжного, як лагідне сонце навесні?

Deztop представляє добірку із топ-5 книг, які надихнуть вас цієї весни на нові подвиги, нові емоції та на життя з чистого аркуша.

Чоловік на ім’я Уве, Фредрік Бакман

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Уве – добрий буркотун, якого неодноразово випробовувала доля. Вийшовши на пенсію, втративши кохану дружину, він змушений наново відшукувати сенс буття. Та чи хоче цього Уве? Яким би сумним не був його вибір, на чоловіка чекає ще багато любові, дружби і пригод.

“Чоловік на ім’я Уве” – смішна, іронічна, зворушлива та мудра історія про людей, які через ті чи інші причини стали непотрібні суспільству. Це твір про щоденну мужність жити і залишатися собою.

Природа всіх речей, Елізабет Ґілберт

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Алмі Віттекер, неймовірній жінці з гострим допитливим розумом та невгасимою цікавістю до навколишнього світу, випала доля жити в епоху наукових експедицій і революційних просвітницьких ідей. Суспільні приписи і обов’язок тримають її у суворих рамках раціонального, а кохання і жага до знань спонукають до пошуків за межею осяжного.

Алмина історія – це пристрасна і захоплива мандрівка людського розуму, спроба пояснити суть усього на світі і досліджувати його попри невтолені бажання та розбите серце.

Проект Щастя, Рубін Ґретхен

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Одного дощового дня в міському автобусі Ґретхен Рубін запитувала себе: “Чого я хочу від життя?”. І зрозуміла, що передовсім хоче бути щасливою.

Так незвично було роздумувати над щастям, але вона вирішила присвятити цілий рік Проекту Щастя, який змінить її життя. І дійшла простої істини: працюючи над собою щодня, згідно плану, ви маленькими кроками наблизитеся до своїх мрій, здобудете на цьому шляху впевненість у собі, підтримку і визнання близьких вам людей.

Маленькі жінки, Луїза Мей Елкотт

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Книга, що стала класикою. За мотивами “Маленьких жінок” було знято повнометражні однойменні фільми у 1917-1918 рр., 1933 р., 1949 р., 1978 р., 1994 р., аніме та серіали, створено мюзикли, опери та вистави, адаптовані до сучасності фільми і навіть радіо-вистави.

Четверо сестер Мег, Джо, Бет та Емі — справжні маленькі жінки. Дівчата народилися у небагатій, але дуже дружній сім’ї. Вони готують їжу, працюють, допомагають в домашніх справах, очікуючи на батькове повернення з війни. “Маленькі жінки” – зворушлива, місцями сумна, а іноді з гумором історія про те, до чого потрібно прагнути і у що вірити. Це розповідь про благородство, відданість і справжню любов.

⇒ ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 100 НАЙКРАЩИХ КНИГ, ЯКІ МАЄ ПРОЧИТАТИ КОЖЕН

Моя неймовірна подруга, Елена Ферранте

Топ-5 надихаючих книг цієї весни

Історія про жіночу дружбу, яка підкорила світ.

Ніжну Елену і запальну Лілу сусіди звикли бачити завжди разом. Навчатися, щоб стати багатими, – такою була їхня дитяча мрія. Але життя повело дівчат до неї різними шляхами. Розумниця Елена наполегливо здобуває освіту, а обдарована Ліла працює в сімейній взуттєвій майстерні, готуючись до весілля.

Постійно змагаючись і зростаючи в цьому суперництві, подруги залишать однолітків далеко позаду. Проте в Італії 1950-х років вирватися зі світу невігластва, насилля і батьківського диктату непросто. Це наче гра, у якій Елена і Ліла зробили різні ставки. Яка з них переможе?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

КНИГА НА СНІДАНОК: ТОП-7 КНИЖОК ДЛЯ РАНКОВОГО ЧИТАННЯ

10 КНИГ, ЯКІ ІНТРИГУЮТЬ СВОЄЮ НАЗВОЮ

6 КНИЖОК ПРО ЛЮБОВ, ВІД ЯКИХ НЕ БУДЕ ТАК СОЛОДКО

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Банани – це ягоди

Подорожі

Карантин


Читайте також