Цікава та корисна інформація

Як пити більше води

У всіх нас є намір пити більше води. Ми робимо це нашою резолюцією на новий рік і нашою ціллю на тиждень. Ми навіть купуємо вигадливі пляшки для води, виготовлені з нержавіючої сталі, скла або пластику, що не містить BPA. Проте ми однаково часто забуваємо пити воду.

  1. Поставте мету

Це може здатися зайвим, і ви навіть можете сказати собі: “Я вже пробував це”. Але це дещо інше, ключовим завданням для досягнення цієї мети є збереження видимості кількості випитої води. Почніть з великої ємності, це може бути великий глечик, та тримайте його наповненим водою в полі зору. Незалежно від того, чи стоїть він у вашому офісі, на вашому кухонному столі чи на вашому пасажирському сидінні. Але справа в тому, щоб це слугувало вашим нагадуванням протягом дня.

  1. Додайте аромату

Створення настоянок на воді – це чудовий спосіб приготування смачного напою, який має всі якості звичайної води! Додавання ягід, трав (наприклад, м’яти, розмарину або базиліку), огірків, цитрусових чи дині може стати прекрасним способом урізноманітнити нудну воду. Окрім переваг, які може запропонувати звичайна вода,вода з додатками також забезпечить додаткове збільшення антиоксидантів та вітамінів/мінералів залежно від інгредієнтів.

  1. Тримайте воду у холоді

Справді холодна крижана склянка води, як правило, привабливіша, ніж тепла. Додавання льоду до води створить спокусливий напій, що втамовує спрагу, який так і кричить “випни мене зараз!”. Особливо літом, коли температура досягає максимуму, вода є ідеальним напоєм для охолодження.

  1. Використовуйте соломинку

Дивно, але багато людей випивають більшу кількості води, коли використовують соломинку. Щоб продовжувати бути екологічно свідомим, візьміть чашку для багаторазового використання з соломинкою, або просто соломинку для багаторазового використання. Якщо ви турбуєтесь про зморшки, знайте, що зволоження підтримує шкіру в природному тонусі.

  1. Носіть її із собою

Тримайте воду поруч у будь-який час. Беріть пляшку в машину, на роботу, на зустрічі, в тренажерний зал, в торговий центр, скрізь. Подумайте про свою пляшку з водою, як про розширення вашого вбрання (бонусні бали, якщо вона відповідає вашому одягу). Наявність пляшки з водою позбавить вас від приводу не пити. Ви, мабуть, здивуєтеся тому, як часто ви відчуваєте спрагу.

  1. Використовуйте додаток

Потрібно пити більше води? Для цього є додаток. Незліченні компанії створили безліч додатків, які використовуються для відстеження споживання води.

  1. Створіть нагадування

Більшість з нас користується допомогою віртуального календаря. Створіть нагадування про пиття води протягом дня, встановлюйте ці нагадування щогодини. Чим більше клопоту викликає зупинитися і випити води, тим менша ймовірність дотримуватися режиму пиття. Тому підготуйте все наперед, тримайте склянку наповненою.

Якщо ви зараз не любите пити воду, то повірте все полягає в тому, щоб змінити звичку. Налаштування себе на успіх є ключовим елементом у цій справі.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

За останні 5 хвилин Земля пролетіла 6 тисяч км

Подорожі

Карантин


Читайте також