Цікава та корисна інформація

Емоційні та бентежні фільми, які варто переглянути на дозвіллі

«ЗАЛИШИТИСЯ АБО ЗАЛИШИТИСЯ В ЖИВИХ?» (2019)

Чим би ви ризикнули, чим би пожертвували заради “легкого” багатства? «Залишитися або залишитися в живих?» — це психологічний фільм про моральність, людську природу, свободу волі і прокляття від ненаситної жадоби.

Група молодих туристів виявляє покинутий золотий рудник 19-го століття в Йосеміті, штат Каліфорнія. Раптом виникає землетрус, вниз по тунелю на одну із членів групи різко падають камені, боляче притискаючи її. Туристи повинні вибрати між порятунком своєї подруги, закликавши на допомогу доглядача (спостерігача) парку або ж виділити час для незаконного видобутку золота.

Занурюючись у божевілля і жадібність, група туристів опиняється в тіні таємничої присутності, примарного залишку злодіянь, скоєних проти корінних американців в минулі часи золотої шахти 19-го століття.

«ДВАНАДЦЯТА НІЧ» (2018)

Знятий в сонячній Південній Каліфорнії, цей навіжений щирий фільм є чуттєвою екранізацією комедійної п’єси «Дванадцята ніч» Вільяма Шекспіра. Фільм оповідає про шалено закоханих героїв, п’яних божевільних, близнюків, які зазнали корабельної аварії, співучого блазня і, звичайно ж, «перевтілення» героїв.

«Дванадцята ніч» — це фільм-розповідь про нерозділене кохання — галасливе, веселе і несамовите. Двоє близнюків, розлучені через корабельну аварію, змушені постояти за себе в чужій країні. Перший близнюк, Віола, закохується в Орсіні, який любить Олівію, яка закохується в Віолу, але обожнює Мальволіо. Але ж ще є Себастьян, який є вилитим портретом своєї сестри-близнючки…

«ЗДОБИЧ» (2019)

Старшого школяра Тобі, який бореться з поведінковими проблемами, помістили на безлюдний острів, щоб направити його на «шлях істини», вдосконаливши свою поведінку. Однак, незважаючи, що хлопцеві сказали, що він в ізоляції, той незабаром усвідомлює, що не самотній і що його переслідує смертоносна сутність.

Оскільки Тобі відчайдушно намагається з’ясувати, що робити далі, він помічає бідно одягнену молоду дівчину. Вона розмахує ножем, представляючи себе як Мадлен і швидко демонструє свої навички виживання, обезголовивши змію.

Інший порятунок – Фрозет, вона набуває лютий образ фізичного перетворення дикої Мадлен, яка, можливо, не зовсім така, котрою видається. У всякому разі, на кілька хвилин молода актриса змушує думати, що картинка краще, ніж те, що є насправді.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Серйозні фільми з проблематикою, для яких не шкода часу

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Око страуса більше, ніж його мозок

Подорожі

Карантин


Читайте також