Цікава та корисна інформація

Це не комільфо! Топ 5 речей, які не можна дарувати жінці

Подарунок — це особливий знак уваги, який без зайвих слів може розповісти про ваше ставлення до людини. Унікальність цього жесту в тому, що ним можна як ощасливити, так і засмутити, і навіть образити того, кому він призначається. Сьогодні ми розповімо, чого не можна дарувати жінкам на будь-який привід, особливо якщо дарувальник — чоловік. Отже, топ 5 подарунків, оминув які, ви можете залишитися в стороні від жіночого гніву і немилості.

1. Пилосос та інша техніка

Такий подарунок може дозволити собі тільки чоловік, який прожив зі своєю дружиною років 10, не менше. Коли відносини вже більш спокійні й сімейні, ніж бурхливі та романтичні. В іншому випадку ваша обраниця або зовсім не зрозуміє такого подарунка, або подумає, що ви вважаєте її поганою господинею, раз вирішили подарувати щось для наведення порядку в домі.

2. Парфуми

Тут все просто і банально. Ви можете не вгадати з ароматом. У підсумку — гроші витрачені на вітер і презент, який буде в гіршому випадку валятися в тумбочці, ну а в кращому — буде передарований. Якщо ви все ж мате намір подарувати своїй коханій парфуми, то можливо є сенс запитати, які саме вона хоче?

3. Красива білизна

Це дуже поширений подарунок серед чоловіків жінкам. Чомусь вони вважають це романтичним і доречним. Цілком ймовірно, що жінка дійсно зрадіє такому презенту, але насправді білизна, нехай навіть красива, має бути серед речей першої потреби та подарована не на свято, а просто так. Уявіть, що на ваш День народження, кохана подарує набір трусів, ну як вам?!

4. Одяг

Сенс той же, що і з спідньою білизна. Одяг — це предмет першої необхідності й повинен купуватися за необхідністю, а не з якого-небудь приводу. Простіше кажучи, людина не мусить чекати свята, щоб купити собі нові штани замість порваних старих.

5. Спільний подарунок

Той подарунок, який ви будете використовувати разом, наприклад, те, що відноситься до вашого житла або відпочинку — таке не варто дарувати без згоди вашої коханої. Часом подібний сюрприз, такий як спільна поїздка може бути дуже обтяжливим, особливо, якщо людина хоче провести пасивний відпочинок або побути на самоті.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Туфлі на високих підборах, корсет, рум’яна, панчохи, – все це предмети, які спочатку були придумані спеціально для чоловіків

Подорожі

Карантин


Читайте також