Цікава та корисна інформація

Топ 5 простих способів розслабитися

Сучасне життя повне руху, ритму, емоцій. Часом наш мозок так сильно втомлюється від його метушні, що ми впадаємо в стресовий стан, який іноді не виявляється зовні, але поїдає нас зсередини. Сьогодні ми розповімо топ 5 найпростіших, але дуже ефективних способи розслабитися і здобути спокій. Спробуйте і нехай весь світ зачекає!

1. Вдихнути запах

Це повинен бути ваш улюблений аромат. Не обов’язково парфум! Комусь подобається запах свіжої випічки, а хтось втрачає голову від ванільного освіжувача повітря — на колір і смак товариш не всяк, як прийнято говорити! Не важливо, який саме аромат приносить вам задоволення, важливо те, що в стресовій ситуації “ваші” обрані пахощі здатні подати мозку потрібні сигнали для розслаблення всього тіла.

2. Зайнятися улюбленою справою

Ви любите дивитися телевізор або може пекти печиво, або ж ви розслабляєтеся тільки тоді, коли зовсім нічого не робите? Що ж, і таке можливо. Якщо ви відчуваєте, що емоційно переобтяжені, то зупиніть життя хоча б на півгодини. Проведіть цих півгодини так, як хочете. І зовсім не важливо, що зараз полудень, і начебто не час для сну. Хочете спати? Подрімайте. Дайте вашому мозку то, що він просить. Ви відчуєте себе більш бадьорим вже через півгодини – годину.

3. Сходити на масаж

Масаж в усі часи був найвірнішим способом зняти фізичне і психологічне напруження. Правильно підібраний масаж здатний виштовхнути з вас накопичену втому та додати сил для нових справ.

4. Послухати музику

Музика здатна надихнути, налаштувати на потрібний лад, додати енергії, зарядити адреналіном або навіть ввести в стан меланхолії та сліз — це не так уже й погано, адже іноді поплакатись дуже необхідно. Не важливо що слухати, важливо тільки те, щоб це вам дійсно приносило задоволення і в підсумку створило потрібний ефект. Підзарядилися енергією і в бій, або може поплакали й відпустили накопичилися в душі? І одне, і друге непогано, якщо після цього ви відчуєте себе і свій день як з чистого аркуша.

5. Погладити тварину

Так, ці пухнасті супутники життя насправді можуть зняти стрес. Все, що для цього необхідно — звірятко, яке можна потискати та 15 хвилин вашого часу. Релаксотерапію розпочато!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Цікаві факти про висловухих кішок

Подорожі

Карантин


Читайте також