Цікава та корисна інформація

Топ 5 ефективних методів швидко набрати вагу

В різні часи змінювалися уявлення про моду, стиль і відповідно зовнішній вигляд людини. Пройшла епоха рожевощоких товстушок і сильних кремезних жінок, які могли працювати на заводах нарівні з чоловіком. І все ж, до сих пір багато хто вважає більш пишні форми еталоном краси й жіночності, адже дама в здоровому тілі більш активна, більш витривала і гарантовано зможе виносити здорове потомство. Що ж, якщо ви все ще стоїте в ряду худеньких, можливо варто спробувати набрати вагу? Недарма ж кажуть, що в здоровому тілі здоровий дух. Нижче наведено кілька порад, які ефективно допоможуть збільшити масу тіла.

1. Вживайте більше здорової їжі

Ключове слово тут не більше, а здорової. Саме здорова їжа у великих обсягах допоможе наростити м’язову масу, на відміну від шкідливої, яка наростить тільки жир і посприяє утворенню целюліту. Додайте у свій раціон більше риби й м’яса (курка найдоступніший і не найгірший варіант!), Молочної продукції, цілісно зернових каш і овочів.

2. Влаштовуйте перекуси

Протягом дня намагайтеся кілька разів перекусити між основними прийомами їжі. Це не повинні бути печива або батончики. Для правильного набору ваги потрібно підібрати більш здоровий снек — горішки, насіння, сухофрукти або банани, наприклад. Все це має досить калорій, які вплинуть на вагу і позитивно позначаться на загальному зовнішньому вигляді.

3. Зверніть увагу на калорійну їжу

Для того, щоб набрати вагу, необхідно вводити в раціон калорійну їжу. Розгляньте варіант додаткових калорій у вигляді тертого сиру до кожного прийому їжі або ж жирних вершків, доданих в кожну чашку випитої кави. Відмінним варіантом стане сніданок вівсянкою з подвійною порцією горіхів або все ті ж сухофрукти протягом усього дня.

4. Не забудьте про білок

Це необхідний матеріал для формування здорового тіла і нарощування м’язів. Всі спортсмени та качки звертаються за допомогою до дієтологів для зіставлення білкової дієти. Вам не варто витрачати на це час і гроші, просто введіть в раціон більше м’яса, риби молока, горіхів, каш, яєць — це ваші помічники в наборі маси тіла.

5. Займіться спортом

Спорт повинен стати невід’ємною частиною вашого життя. Все просто. Якщо ви наберете масу за допомогою вищевказаних методів, то вагу потрібно буде правильно розподілити, щоб вона не зібралась у вас тільки в одному місці — наприклад, в талії. Це важливо, адже тільки завдяки спорту кілограми рівномірно розійдуться по всьому тілу, тому не нехтуйте останнім пунктом.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Коштом життя: Топ 5 небезпечних звичок на кухні

Подорожі

Карантин


Читайте також