Цікава та корисна інформація

Хатіко нашого часу: собака вже декілька місяців чекає хазяйку на місці її смерті

Собака чекає свою господиню на місці її загибелі

Всі знають, що собака – найвірніший друг людини. Настільки вірний, що не ладен покинути свого хазяїна навіть після його смерті. Всі ми пам’ятаємо героїчну і водночас сумну історію про Хатіко – собаку, який дев’ять років чекав на залізничній станції повернення свого господаря… Він не знав, що у того прямо на роботі стався інфаркт і чоловік помер.

Завдяки знятому у 2009 році фільму з Річардом Гіром у головній ролі (“Хатіко: Вірний друг”, 2009) історія про вірного собаку облетіла весь світ.

Ті події з Хатіко відбувалися у 20-30-х рр. минулого століття. І тепер, майже через 100 років історія знову повторилася…

Як стало відомо, у Китаї собака вже майже три місяці чекає свою хазяйку на місці її загибелі. За свідченнями місцевих мешканців, собака сидить на узбіччі дороги в місті Хух-Хото, автономний район Внутрішня Монголія, ще з кінця серпня.

“Вже майже три місяці, як він з’явився. Собака завжди тут: чи світить сонце, чи ллє дощ”, – каже місцевий таксист Го Сіньхуа.

Чоловік також додає, що перехожі кілька разів намагалися погодувати собаку, але він не підходить до незнайомців. Якщо до нього підійти – він тікає, а коли люди ідуть геть, собака повертається на своє місце очікування.

Вірний пес чекає свою господиню на тому самому місці, де 21 серпня рано вранці вона загинула в ДТП.

Собака чекає свою господиню на місці її загибелі

Собака чекає свою господиню на місці її загибелі

Інформаційне агентство Китаю повідомляє, що місцеві добровольці намагалися зв’язатися з родичами власника собаки. Якщо їх знайти не вдасться, тварині підшукають нову домівку.

Тим часом відео з вірним псом, яке один з очевидців виклав в Інтернет, вже набрало більше шести мільйонів переглядів в китайських соціальних мережах.

В коментарях люди висловлюють жаль і пишуть, що ця історія змушує їх плакати. Дехто ж занепокоєний тим, що собаку може випадково збити машина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ТОП-10 НАЙРОЗУМНІШИХ ПОРІД СОБАК

ТОП-10 НАЙКРАСИВІШИХ ПОРІД СОБАК

ТОП-10 СВІТЛИН ІЗ ВСЕСВІТНЬОГО ФОТОКОНКУРСУ СОБАК 2018 РОКУ

НА ВСЕСВІТНЬОМУ КОНКУРСІ У США ОБРАЛИ НАЙБРИДКІШОГО СОБАКУ СВІТУ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

5 причин свербіння голови та способи їх усунення

Подорожі

Карантин


Читайте також